Pastevent
Overskuddsbord
— Dyrk Nabolaget
Vi inviterte elever fra Gamlebyen skole til å tenke over disse spørsmålene ved å være med på å skape et måltid av råvarer vi reddet fra søpla til å skape et festmåltid. Måltidet ble laget av Cecilie Dawes, matformidler og grunnlegger av Food Studio, baker, Emmanuel Rang fra Åpent Bakeri, Ivar Røe er med fra Bydelsrusken og ungdommer fra JobbUNG Løkka-teamet som endel av fredagsprogrammet på Dyrk nabolaget! 2019
Ellen Marie Hole fra Too Good To Go kom og delte tips og triks om hvordan vi kan ta vare på overskuddsmaten vår.
Takk til Norsk Restaurantskole for at vi fikk bruke deres lokale, til Røtter st.Hanshaugen, Rema100 Fredensborg og Gutta på Haugen for overskuddsvarer og Landbrukskvartalet for at de inviterte oss med.
Foto: Alexander Benjaminsen for Dyrk Nabolaget.