Get Away — Trøndelag 6.juni

Med et bugnende matfat av ville og dyrka råvarer rundt oss skal vi denne dagen høste, tilberede og nyte et måltid sammen. Vi skal bruke alle sansene - lytte, lukte, kjenne og smake.  Du vil møte andre med interesse for mat og naturnær livsstil, og komme hjem med senket puls, ny kunnskap og full av inspirasjon! Det vil være mulig å overnatte i eget telt eller hengekøye, eller et glamping-telt som står på Venåsen.

På Venåsen bor Ane og Geir Arne. De to er godt i gang med å etablere stedet hvor du kan lære om selvforsyning, mattradisjoner, natur, friluftsliv, kjøkkenhage, reparasjon og gjenbruk. Anes ekspertise er sanking av ville vekster, fra skogen, i enga og sjøen. Geir Arne er en altmuligmann som fikser, lager og snekrer det meste. Inge Johnsen med et team fra Lian Restaurant i Trondheim vil på elegant vis vil vise oss hvordan maten vi finner kan brukes kreativt i matlaginga. Meditasjonslæreren Hege Kristin Stokka vil lede oss inn i skogen og vil gjennom den japanske metoden Shinrin-yoku, oversatt til «skogbading», hjelpe oss å trekke oppmerksomheten både innover i oss selv og til det som er rundt oss.  

Transport og Praktisk Informasjon:

Opplegget på Venåsen vil starte 6.juni kl.11.30 og avsluttes kl.19, slik at det passer med togtidene fra og til Trondheim.  For å komme seg dit anbefaler vi å starte dagen med tog fra Trondheim til Røra stasjon. En av oss fra vertskapet vil møte dere på Trondheim S, og ta toget med dere, så drar vi i samlet tropp til Venåsen. Vi vil også legge til rette for bildeling om det skulle passe deg bedre. Ved ankomst vil det serveres noe å bite i og drikke. Fingermat, varm og kald drikke (uten alkohol) vil bli servert gjennom dagen. Det skal ikke være behov for å ha med egen mat, men gi oss beskjed om matallergier og preferanser så vi kan tilpasse til deg. 

Det vil være mulig å bli igjen utover kvelden og overnatte i et glamping-telt, eventuelt å sette opp eget telt eller hengekøye. Ved overnatting serverer vi en enkel frokost den 7.juni før avreise. Ei uke før avreise sender vi ut ei pakkeliste så du vet hva som bør være med i ryggsekken! Vi sender også ut ei anbefalt vinliste. Utover dette vil vi frem mot arrangementet dele anbefalinger til hvordan du kan utforske nærområdet i Inderøya i dagene før eller etter. 

Pris uten overnatting: 1000 kr 

Pris med overnatting (i eget telt/hengekøye): 1200 kr  

Pris med leie av plass i glampingtelt (plass til 4 personer): 1400 kr

Siste frist for påmelding er to uker før arrangementet. Påmeldinga er bindende.

Get Away - Trøndelag

 • Pris: Kr 1.000,00 Antall:
  This price includes the whole day experience, but not the overnight stay.
 • Pris: Kr 1.200,00 Antall:
  This price includes the whole day experience, overnight stay in your own tent or hammock, and a simple breakfast.
 • Pris: Kr 1.400,00 Antall:
  This price includes the whole day experience, overnight stay in the glamping tent, and a simple breakfast.
 • American Express
  Discover
  MasterCard
  Visa
   
 • Kr 0,00